Netflix

Netflix

Lekker op je favoriete serie kijken wanneer de TV gekaapt is, makkelijk in bed of onderweg in de bus, trein of auto. De Netflix app is veruit een onmisbare app voor op je nieuwe iPad Air.

appstore

YouTube App voor iPad

YouTube

Net als de Netflix app is de YouTube app ook een onmisbare app voor je iPad. Waarom? Buiten dat héél veel leuke maar ook handige en nuttige video’s, documentaires en meer op YouTube staan is het kijken van video’s via de app een stuk fijner dan via je browser.

appstore

Blendle Magazine

Blendle

Betaal alleen voor de artikelen die je wilt lezen en niet het hele tijdschrift of krant, dat doe je met Blendle. Een hele fijne app om de beste journalistiek voor maximaal een euro per stuk te lezen!

appstore

Dropbox cloud opslag

Dropbox

Ga slim om met de opslagruimte op je iPad. Apple biedt met haar eigen iCloud programma extra opslag / backup ruimte maar misschien wil je liever (je bestaande) Google Drive of Dropbox gebruiken als cloud service.

appstore

1Password veilig wachtwoorden opslaan

1Password

Al je wachtwoorden op één plek veilig opgeslagen, klinkt eng niet waar? Grote kans dat je al (vaker) van 1Password hebt gehoord. Het is een super app waarin je beveiligd en encrypted al je wachtwoorden kunt opslaan zodat je deze niet hoeft te onthouden (het idee erachter is dat je voor elke login een ander wachtwoord kiest).

appstore

Skype voor iPad

Skype voor iPad

Skype, de officiële opvolger van MSN is een van onze meest gebruikte messenger / chat programma’s. In plaats van met de laptop of computer makkelijk met de iPad, in de trein, op de bank, of waar dan ook!

appstore

Facebook Messenger

Facebook Messenger

Snel even die lunch met je vriend(in) afspreken of je tante laten weten dat je haar verjaardag toch niet gaat halen.. 😉 Altijd handig om geïnstalleerd te hebben!

appstore